#نکات_خانه_داری
☕برای شستن لیوان ها وفنجان های شیشه ای که براثر خوردن چای، کدر و بدمنظره شده اند، میتوان هفته ای یک بار همه لیوان ها را در محلول سرکه و نمک خیساند.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
?استفاده بهینه از سبزی خشک:
چناچه قصد استفاده از سبزی خشک را در غذاها دارید، توصیه میکنم حدود سه چهار ساعت قبل سبزی ها را در آب سرد خیس کنید تا به تدریج نرم شده، به صورت سبزی تازه در آید.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
?قابلمه های صحرایی:
اگر در سفرهای تفریحی خواستید روی زغال های صحرایی، در قابلمه ، ماهیتابه یا کتری خود غذا درست کنید، برای جلوگیری از سیاه شدن ظروف، به پشت ظروف خود گل بمالید. با این تدبیر سیاهی ناشی از دود زغال و اجاق به راحتی پاک خواهد شد. موقع شست و شو دقت کنید که ظروف خش برندارند. (برای این منظور خمیر ریش هم توصیه شده است.)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
☕سرکه ونمک در فنجان چایی:
برای شستن لیوان ها وفنجان های شیشه ای که براثر خوردن چای، کدر و بدمنظره شده اند، میتوانید هفته ای یک بار همه لیوان ها را در محلول سرکه و نمک خیسانده، بعد شسته، آبکشی نمایید تا درخشندگی روز اول خود را پیدا کنند .
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
?قند ادکلنی:
برای خوشبو شدن فضا ومحیط خانه میتوانید به روش زیر عمل کنید :در یک نعلبکی کمیادکلن خوشبو ریخته ویک حبه قند چهار گوش در آن بیندازید ، طوری که ادکلن را خوب جذب کرده وقند خیس شود ، سپس قند را آتش بزنید ووقتی ادکلن تمام شد قند را خاموش کنید . با این تدبیر فضای خانه بسیار معطر خواهد شد. (توصیه: اگر در خانه تنها هستید و از کپسول آتش نشانی در خانه خبری نیست، به فکر خوشبو کردن منزل نباشید.)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
?فساد میوه ها:
لابد برای شما هم پیش آمده که وقتی میوه ها را در قسمت جا میوه ای پایین یخچال قرار میدهید، بعد از چند روز کم کم شروع به کپک زدن کرده، خراب میشوند .علت آن رطوبت دائمییخچال و آبی است که به تدریج در جا میوه ای جمع میشود.
برای رفع مشکل یک قطعه اسفنج (طبیعی یا مصنوعی) را در جامیوه ای قرار دهید تا رطوبت و آب ها را جذب کند و از کپک زدگی جلوگیری نماید .
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
?از بین بردن بوی غذا:
اگر خانه شما از بوی غذا پرشده و باعث ناراحتی خانواده می شود، از دود اسفند و یا دود خاکشیراستفاده کنید . با دود کردن دارچین هم می توانید بوی غذا را کاملاً از بین ببرید . علاوه برآن ، دود اسفند باعث ضد عفونی کردن محیط هم می شود.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
?نمکدان:
برای اینکه نمک راحت تر از نمک پاش خارج شود، می توانید چند عدد برنج خشک داخل نمک پاش بریزید.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
?یک نکته در مورد زودپز:
همیشه در نظر داشته باشید نباید هرگز روی زودپزی که تازه خاموش کرده اید آب بریزید، زیرا هم خطرناک است و هم این کار باعث می شود، زود پز تبدیل به دیر پزشود و دیگر غذا را زود نپزد!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
?دستگاه بخار پز درخانه:
برای ساختن این دستگاه ، یک قابلمه را آب کرده و آبکشی روی آن قرار دهید . سپس مقداری آب در قابلمه بریزید(به میزانی که آبکش با آب برخورد نکند) حالا هر ماده ای را که می خواهید بخار پز کنید، روی آبکش قرار دهید. اجاق گاز را روشن کنید تا مواد غذایی شما بخارپز شود.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
☕استفاده از گوش ماهی در کتری و سماور:
کافی است چند دانه گوش ماهی در کتری یا سماور قرار دهید، تا آهک موجود در آب را جذب کند.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
?جلوگیری از سیاه شدن ظروف آلومینیومی:
هنگام پختن حبوبات داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو به آن اضافه کنید؛ با این کار هم ظرف شما سفید می ماند و هم طعم حبوبات بهتر می شود.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
?اگر می خواهید آب سریعتر جوش بیاید:
اگر عجله دارید و می خواهید آب قابلمه شما سریعتر جوش بیاید، کمی نمک به آن اضافه کنید.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
?سریع جوش آمدن آب سماور:
اگر می خواهید آب سماور زودتر جوش بیاید، ابتدا سماور را تا نیمه آب کنید. بعد از گرم شدن، بقیه آب را داخل سماور بریزید.
آخرین نظرات