✅ ✳ … ماهی…. ✳ ✅
?طبیعت ماهی سرد در اول، و تر در دوم است.
?بهترین ماهی آن است که در آب شیرین رشد کند و این آب شیرین، همیشه جاری بوده و بر روی سنگ و سنگ ریزه یا شن روان باشد، سرچشمه آن دور و باد بر آن وزیده باشد.
?ماهی خوب آن است که همان روز، صید شده و بوی بد نداشته باشد.
گوشت ماهی لطیف است و سریعا دچار عفونت می شود.
?ماهی در افراد گرم مزاج، سبب تقویت نیروی جنسی می شود.
?بهترین روش مصرف ماهی، کباب کردن بر آتش است که برای معده سبک تر از بریان کردن در روغن است.
?آشامیدن آب بسیار بعد از آن بسیار زیان آور است و موجب بیماری های مزمن می گردد.
?مصرف ماهی بیشتر از هفته ای دوبار توصیه نمی شود.
?مصلح آن در سرد مزاجان بصورت شکم پر باسبزی های گرم و ادویه گرم مثل زنجبیل و…است.
?بهتر است سرد مزاجان پس از مصرف ماهی چند عدد خرما میل کنند.
?مصرف ماهی با یک سردی دیگر مثل ماست اصلا توصیه نمی شود.
آخرین نظرات