✅مواد غذایی موثر در پیشگیری و درمان #سرماخوردگی :✅
1- مصرف مداوم سیب با پوست بویژه صبحها قبل از صبحانه عامل موثری در پیشگیـری از سرماخوردگی و باعث تقویت سیستم ایمنی می شود.
2- مصرف مخلوط آب پرتغال و لیموی شیرین بصورت هـر 8 ساعـت یک لیوان در کاهش طول بیماری موثر می باشد.
3- مصرف عسل و آبلیموی تـازه در ابتدای سرماخوردگی باعث کاهش شدت بیماری میگردد.(1.6 لیوان آبلیموی تازه + یک قاشق مرباخوری عصل + 5.6 لیوان آب ولرم)
4- مصرف یک لیوان دم کرده ی نعنـا یا پـونـه همراه با چند قطره آبلیموی تازه و کمی عسل یا نبات هر 8 ساعت یک بار تأثیر بسیار خوبی در کاهش مدت بیماری و بروز عوارض آن دارد.
5- مصرف دم کرده آویشن و نعناء روزی 2 الی 3 لیوان باعث کاهش عوارض بیماری و طول مدت سرما خوردگی می گردد.
6- مصرف دم کرده زنجبیل تأثیرخوبی در کاهش مـدت بیماری دارد
استفاده از انواع سوپ ها و آش ها بدون مواد سرخ کردنی (پیاز داغ و نعناء داغ ) به ویژه همراه با مقداری زنجبیل باعث تسریع در بهبودی می شود
توجه : بادکش گرم کتف همرا با روغن های گرم همچون روغن کنجد روزی یک بار باعث کاهش کوتاه شدن مدت بیماری می گردد.
تذکر : مصر ف ماست یـا دوغ در طول مدت سرماخوردگی علاوه برآنکه باعث شدت یافتن بیماری می شود سبب طولانی شدن بیماری و بروز عوارض آن می گردد.
آخرین نظرات