طب اسلامی
❎? ترشی و سرکه های صنعتی ?❎
این سرکه ها و ترشی از مواد طبیعی نبوده و کاملاً مواد اسیدی است.
مصرف این ترشی ها اشتهای کاذب ایجاد نموده و باعث پرخوری گشته و می تواند موجب ناراحتی های گوارشی مانند : زخم معده و اثنی عشر شود.
همچنین افرادی که بطور مدام از این قبیل مواد استفاده می کنند به دلیل غلبه سردی، مستعد ابتلاء به بیماری های استخوانی و مفصلی، ضعف اعصاب، صرع، ناتوانی قوای جنسی و سستی آلت تناسلی می باشند.
و همچنین بخاطر داشتن امواج الکترومغناطیسی باعث عوارضی چون آسیب سلول های مغزی و دستگاه عصبی، سردرد، خستگی، آب مروارید و سرطان خون می شود.
آخرین نظرات