✅دوغ پاستوریزه و طبیعی ✅
❎ دوغ پاستوریزه امروزی بسیار مضر می باشد به چند دلیل :❎
۱. به دوغ پاستوریزه مواد نگهدارنده بنزوات سدیم افزوده می شود که این ماده در محیط اسیدی تبدیل به بنزوئین می شود و سبب ابتلای فرد به سرطان می شود.
۲. گاز خطرناک و سمی CO2 موجود در دوغ های گازدار باعث بیماری پوکی استخوان می شود.
۳. مصرف این دوغ همراه غذا موجب مختل شدن شیره گوارشی می شود.
۳. این دوغ سیستم اعصاب مرکزی بدن را به حالت نیمه فلج مغزی در می آورد.
خوردن دوغ طبیعی و سنتی به تنهایی خیلی خوب و مفید نیست، مخصوصا برای سرد مزاجان، اما با مصلح، آن هم به مقدار نیاز بدن و موافق مزاج مضر نیست.
☑ مصلح کامل دوغ طبیعی بدین صورت است :
✨ پودر گل سرخ + زنیان + مرزه + آویشن + نعناع + کاکوتی ✨
این ها را به مقدار مساوی مخلوط کرده و داخل دوغ می ریزیم آنگاه یک نوشیدنی بسیار مفید و سازنده خواهیم داشت.
آخرین نظرات